Followers

Wednesday, November 2, 2011

Exam..exam..exam...

fuh semalam lepas satu paper...english paper...esok plak calculus..hurm...

kene score betul2..lau nak target dekan...nak x nak kene berusaha bersungguh2...
hurm.....lagi 2 minggu dah nak habes sem...
and lagi bape hari nak raya hajikan...

fuh..pantas masa berlalu...walaupun aku x beraya aidiladha dgn famly...ia x menghalang aku untuk terus berjihad dalam jalan aku sendiri...yes..mula2 rasa mcm argh!! nak balik ikowt famly balik kampung..tp mmg x sempat lah nk follow sama...membazir plak duit lagi nak balik..raya jelah dekat hostel....

hurm...bak kate orang life must go on...kene teruskan..haha!!

pe pun even macam awal je lagikan..aku nk ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua member2..and blogwalker hehe!! moga raya kali ini mendatangkan 1001 rahmat buat kita sebagai hambaNya...inssyaAllah  =)

No comments:

Post a Comment

Havoc Post!!!

My Emotion (Apabila Saya..)

Apabila Saya Mengharapkan sesuatu.. MyEm0.Com Apabila Saya Menyelesaikan Sesuatu Kerja.. MyEm0.Com Apabila Saya Menanamkan Azam Dalam Diri.. MyEm0.Com Apabila Saya Berasa Hairan.. MyEm0.Com Apabila Saya Nampak Sinar Harapan.. MyEm0.Com Apabila Saya Marah.. MyEm0.Com Apabila Saya Rasa Bersalah.. MyEm0.Com Apabila Saya Sedih.. MyEm0.Com Apabila Saya Terkejut.. MyEm0.Com Apabila Saya Selsema.. MyEm0.Com Apabila Saya Merasa Segan.. MyEm0.Com Apabila Saya Kecewa.. MyEm0.Com Apabila Saya Rasa X tau.. MyEm0.Com Apabila Saya Dipaksa Gelak.. MyEm0.Com