Followers

Thursday, June 9, 2011

Perubahan Demi Perubahan =)

Salam kepada anda semua..moga hari anda sentiasa bahagia di bawah rahmatNya..InssyaAllah

Ni asyik post pasal motivation je kan..nk jugaklah cerita pasal diri sendiri...dah lama x ceritakan updates diri sendiri..


Alhamdulillah...Semenjak wan sertai keluarga Edata Network..banyak sangat perubahan yang wan dah lakukan dalam hidup...bersyukur sangat...

Perubahan demi perubahan dalam hidup wan berlaku semenjak 3 bulan lepas..
perubahan ketara yang wan alami is mindsets....mindsets wan tidak mcm mindsets member yang sama baya dengan wan sebab di edata wan nampak lebih dari tu...


di edata juga wan belajar soft skills..mcm mana nk tambah confident level berhadapan dengan orang ramai..lagi2 org yang wan langsung x pernah kenal..bukan sama baya sahaja but more than that!!


edata juga wan dapat bergaul dengan golongan2 elit seperti peguam,engineer,chef,arkitek malah the best once is wan dapat bergaul dengan jutawan muda sendiri....mmg hebat!! walaupun usia mmg berbeza..but we like family..ukhwah yang dijalinkan di edata mmg hebat!! hebat sangat....


edata juga mengajarkan wan erti kehidupan sebenar...what i should to do untuk bantu keluarga dan the most important is edata ni as platform wan untuk bangunkan ummah..lagi2 dalam pemikiran kita yang bila kita fikirkan balik..mmg ketinggalan zaman...bukan ingin mengata orang lain...but itulah hakikat zaman sekarang..


attitude wan juga berubah semenjak wan di edata...kepercayaan wan untuk melangkah maju kehadapan dengan rezeki Allah yang terhidang di depan mata bertambah kuat dan commitment wan untuk berubah kian bertambah....

dekat edata juga wan sendiri berjumpa ustaz zamri yg mari mengaji 2..and yg bestnye...ustaz zamri 2 part form edata famly tau!!

ni dekat office ustaz zamri..Mantopp!! =)





THANKZ SO MUCH TO harith terutamanya kerana kenalkan wan dengan keluarga edata..
thankz also to En soufi Anual..coz banyak sangat2 tolong+support+mcm2 lagi lah..x ley nk ckp dah...banyak sgt..., wan untuk berjaya bersama dalam keluarga edata...best dapat leader mcm en soufi...
thankz also to mieza..my partners...you r the best..! =)
thankz also to my core leaders..en hanif....sbb kuatkan why wan dlm edata ni...

dan to semua partners laen yang x sebut dlm ni...thankz so much for everything..!!

to leaders2 laen di edata...you r the best,,,!!


banyak wan belajar sebenarnya..alhamdulillah...bersyukur sangat..Allah aturkan pertemuan wan dalam keluarga edata!! mmg hebat!! sangat2 hebat...... 


sekian...=)
 

Havoc Post!!!

My Emotion (Apabila Saya..)

Apabila Saya Mengharapkan sesuatu.. MyEm0.Com Apabila Saya Menyelesaikan Sesuatu Kerja.. MyEm0.Com Apabila Saya Menanamkan Azam Dalam Diri.. MyEm0.Com Apabila Saya Berasa Hairan.. MyEm0.Com Apabila Saya Nampak Sinar Harapan.. MyEm0.Com Apabila Saya Marah.. MyEm0.Com Apabila Saya Rasa Bersalah.. MyEm0.Com Apabila Saya Sedih.. MyEm0.Com Apabila Saya Terkejut.. MyEm0.Com Apabila Saya Selsema.. MyEm0.Com Apabila Saya Merasa Segan.. MyEm0.Com Apabila Saya Kecewa.. MyEm0.Com Apabila Saya Rasa X tau.. MyEm0.Com Apabila Saya Dipaksa Gelak.. MyEm0.Com