Followers

Tuesday, December 25, 2012

aku dia dan kamu ^^



hari ni 25/12/2012 mungkin orang luar sebuk keluar berjalan2 dengan kawan atau keluarga.  yelah tengah bercutikan.

tapi hari ni aku keluar berasama sahabat lama dari sekolah menengah teknik sepang... si harith dengan si alfi..

destinasi pertama kami is studio khaligrafi si alfi di bandar baru bangi..dekat seksyen 7 berhampiran jgak la dengan kedai sup ketin tu..

banyak jugak karya seni khaligrafi ade di kedai dia...
memang kagum la...

budak berusia 19 tahun dah ada own bisnes sendiri.
yang budak 19 tahun kat luar sana sebuk masih belajar...

tapi orang cakap rezeki manusia lain2 kan.. teruskan la apa yang kita buat..






bersama harith othaman di studio!














bila masuk2 dalam..satu karya yang memang menarik minat aku.... kalimah ALLAH.. warna asal dia warna purple dengan hitam..tp diedit guna instagram...tu jadi warna ni tu..serious...cantik sangat!!














selepas duduk beristirehat di studio khat nieh... terasa lapar..kami singgah la ke mines pekena pizza hut..


inilah tuan empunya badan..yang belah kiri berbaju kotak2 tu...dia lah empuya studio..
si alfi syahmi.... pergh...alhamdulillah..die belanje kowt makan pizza...haha.. thankz alfi..
kalo korg nk tau..die dah keluar kat rancangan nasi lemak kopi o dekat tv9 dengan tv alhijrah untuk promosi seni khaligrafi ni

bukan tu je..banyak dah kalo ade expo ke pameran ke... ada punye die...

respect dengan ko bro!!

selepas kiteorg makan pizza...destinasi seterusnye ke muziun negara..sebab ade pameran topeng dunia..hahha.. saja memanfaatkan masa yang ada...yelah..dah lama sangat tak berjumpa..


hahha...bersama alfi....









harith mcm budak kecik..comel je...haha..ce teka topeng ape aku pakai... hihi














ni skrg pukul 10:45 pm... still ada lagi di studio si alfi ni... haha..lepak sini...org sebuk buat painting..aku dok on9 sambil update blog yang hidup segan mati x mahu..sambil dengar lagu ombak rindu lagi

anyways...i miss this moments... congrates alfi..

sape nak buat tempahan seni khaligrafi...untuk hadiah perkahwinan ke, birthdays ke ape ke..boleh call si alfi nieh...

ni nombor dia.. and ade pe2 hal contack je die... hasil seni die memang tip top.. ^^

017-3993554


p/s: alfi..aku x jual no ko okeyh!hahhaha... 

2 comments:

  1. studio die dekat seksyen 7 dekat bandar baru bangi...area kedai sup ketin

    ReplyDelete

Havoc Post!!!

My Emotion (Apabila Saya..)

Apabila Saya Mengharapkan sesuatu.. MyEm0.Com Apabila Saya Menyelesaikan Sesuatu Kerja.. MyEm0.Com Apabila Saya Menanamkan Azam Dalam Diri.. MyEm0.Com Apabila Saya Berasa Hairan.. MyEm0.Com Apabila Saya Nampak Sinar Harapan.. MyEm0.Com Apabila Saya Marah.. MyEm0.Com Apabila Saya Rasa Bersalah.. MyEm0.Com Apabila Saya Sedih.. MyEm0.Com Apabila Saya Terkejut.. MyEm0.Com Apabila Saya Selsema.. MyEm0.Com Apabila Saya Merasa Segan.. MyEm0.Com Apabila Saya Kecewa.. MyEm0.Com Apabila Saya Rasa X tau.. MyEm0.Com Apabila Saya Dipaksa Gelak.. MyEm0.Com